Tisztelt Lakosság!

Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről. A határozat szerint a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

Tehát csak azon háztartások részesülnek természetbeni támogatásban,
amelyek nem rendelkeznek vezetékes gázbekötéssel!

A támogatás igényléséhez összeállított Igénybejelentő Adatlap elérhető a www.fehervarcsurgo.hu honlapon, vagy a Fehérvárcsurgói Közös Önkormányzati Hivatal szociális ügyintézőjénél (8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi S. u. 22.). Az igénybejelentő adatlapban hivatkozott Adatvédelmi Tájékoztató ugyanitt megtekinthető és megismerhető. Az igénybejelentő lapokat személyesen, elektronikus-, vagy postai úton a Fehérvárcsurgói Közös Önkormányzati Hivatal címére (8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi S. u. 22.) szíveskedjenek eljuttatni.

Az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket. Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

Fehérvárcsurgó, 2018. szeptember 10. | Schmidtné Cser Viktória s.k. polgármester

IGÉNYBEJELENTŐ ADATLAP LETÖLTÉSE!